Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

Κλαδευτήρια Black & Decker
μπορντουροψάλιδο-black-decker μπορντουροψάλιδο-black-decker

Τα νέα κλαδευτήρια αντιμετωπίζουν τα δυσκολότερα κλαδιά.

Νέα σειρά με κλαδευτήρια από τη Black & Decker με ισχύ από 600W έως 700W. Ειδικά σχεδιασμένα να κλαδεύουν τους μεγάλους φράκτες κήπων γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιόντας την προηγμένη τεχνολογία, αυτά τα trimmers είναι σε θέση να δώσουν καθαρές κοπές στα παχύτερα κλαδιά, δίνοντας ένα καθαρό αποτέλεσμα.

 

Κλαδευτήρια Black & Decker - χαρακτηριστικά:

Έχουν διάκενο δοντιών μέχρι 30mm. Τα κλαδευτήρια μπορούν να κάψουν κλαδιά μέχρι 25mm με ένα πέρασμα. Το μήκος των λεπίδων, που είναι μέχρι 70cm, επιτρέπει στο χρήστη να φτάσει μακρύτερα, δίνοντας του τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη δουλειά του γρηγορότερα.

Συχνά οι χειριστές με τα κλαδευτήρια βαριάς χρήσης αφήνουν τους φράχτες τους ακατάστατους και με μασημένες άκρες κλαδιών. Αυτό προκαλείται από το συνεχές μπλοκάρισμα και τις μη κοφτερές λεπίδες. Οι διαμαντένιες λεπίδες κοπής ακριβείας, της Black & Decker, εγγυώνται ότι δεν μπλοκάρουν και ότι μπορούν να δώσουν καθαρότερες κοπές, αφήνοντας το φράχτη με ευπαρουσίαστο, καθαρό τελείωμα.

Αυτή η σειρά με ισχυρά κλαδευτήρια έχει σχεδιαστεί με καλή ισορροπία και ελάχιστες δονήσεις για άνεση στη χρήση. Η μετατροπή πολλών θέσεων δίνει στο χρήστη τη μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών και ελέγχου, έτσι ώστε οι μεγάλοι φράχτες να μην αποτελούν πλέον «μεγάλη δουλειά».

 

Κλαδευτήρια Black & Decker - ασφάλεια:

Η ασφάλεια είναι πάντα βασική για την εργασία με δυνατά εργαλεία κήπου. Τα κλαδευτήρια της Black & Decker διαθέτουν ένα προστάτη άκρων για να προστατεύσουν τις λεπίδες, όταν η δουλειά γίνεται κοντά σε τοίχους ή φράχτες. Το διαφανές προστατευτικό εξασφαλίζει ασφάλεια από τις λεπίδες και τα θραύσματα, ενώ παράλληλα δίνει καθαρή οπτική. Μια προστατευτική θήκη παρέχεται με το μηχάνημα για να εξασφαλίσει την αποθήκευση και την ακίνδυνη μεταφορά των διαμαντένιων λεπίδων.

black-decker black-decker

Η σειρά περιλαμβάνει έξι μοντέλα, με μήκος λεπίδων από 50cm έως 70cm και με διάκενο δοντιών 26mm ή 30mm.

 

Κλαδευτήρια Black & Decker - προδιαγραφές

ΚΟΠΗ Νο GT5026 GT6026 GT7026 GT6030 GT6530 GT7030
Ισχύς 600W 650W 700W 650W 650W 700W
Διάκενο δοντιών 26mm 26mm 26mm 30mm 30mm 30mm
Μήκος Λεπίδων 50cm 60cm 70cm 60cm 65cm 70cm
 

Follow us:

Facebook Delicious