Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

Κατασκευή λίμνης από στρωτήρες ράγας τρένου
κατασκευή-λίμνης-ραγες-τρενου λιμνη-στρωτηρες-ραγας-τρενου

Η χρήση του νερού στους χώρους πρασίνου αναμφισβήτητα ολοκληρώνει την αισθητική του τοπίου διεγείροντας την ακοή και την όραση των χρηστών του χώρου.

Η κατασκευή λίμνης από στρωτήρες ράγας τρένου

Είναι μία πρόταση από την εταιρεία Βέκκος Κορνήλιος Εισαγωγή - Εμπορία Ειδών κήπου για κάθε χώρο πρασίνου. Ιδανική κατασκευή για να αναδείξει μικρούς και μεγαλύτερους χώρους, οικιακούς κήπους, αίθρια καταστημάτων και χώρων αναψυχής και πλήθος άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους πρασίνου. Η λίμνη από στρωτήρες ράγας τρένου, αποτελεί μία διαχρονική πρόταση που χάρη στο υλικό κατασκευής της προσφέρει την απόλυτη φυσική αίσθηση στο χώρο που τοποθετείται.

Λίμνη από στρωτήρες ράγας τρένου – υλικό κατασκευής

Πρόκειται για φυσικό συμπαγές υλικό με μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι ξύλινοι στρωτήρες από ράγες τρένου, σε τρεις διαφορετικές ποιότητες είναι κατάλληλοι για πολλές χρήσεις και όμορφες εφαρμογές. Διατίθενται παλιοί και νέοι στρωτήρες ράγας τρένου, σε μεγάλη ποικιλία ξύλου και είναι ιδανικοί, εκτός από την κατασκευή διακοσμητικών λιμνών κήπου, για τη δημιουργία σκαλιών και σκαλοπατιών στον κήπο, ζαρντινιερών,  πατημάτων εισόδου ή διαδρόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Βέκκος Κορνήλιος

Τηλέφωνο: 210-80.32.373

Fax: 210-80.32.373

Κιν. 6944.398.155

www.gardenproducts.gr

 

 

Follow us:

Facebook Delicious